Marco Verheul (1970, drs. RA) begint per 1 mei 2019 als nieuw lid raad van bestuur bij de Dimence Groep.
Dimence Groep bestaat uit zeven stichtingen met de collectieve ambitie om de geestelijke gezondheid en welzijn van de mensen in haar werkgebied (Oost-Nederland) te verbeteren.
Verheul werkte hiervoor zes jaar als directeur Financiën bij Cordaan. Deze Amsterdamse organisatie met 6.000 medewerkers biedt onder meer zorg aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische problematiek. Daarvoor werkte Verheul zes jaar als senior-manager bij Achmea divisie Zorg & Gezondheid (Zilveren Kruis). Hij startte in 1988 zijn carrière bij KPMG Accountants als junior assistent en werkte zich op tot senior-manager.

Verheul is blij met zijn nieuwe functie: “Ik voel me vereerd dat ik in de komende jaren een bijdrage mag leveren aan de verdere ontwikkeling van de Dimence Groep. Een prachtige zorgorganisatie die landelijk goed bekend staat en kwaliteit, gelijkwaardigheid en vooruitstrevendheid hoog in het vaandel heeft. Dat zijn kernwaarden waar ik me graag bij aansluit.”

Voorzitter raad van toezicht van de Dimence Groep Wim Boomkamp: “De Dimence Groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende instelling in de geestelijke gezondheidszorg en het sociaal domein. Er staat een sterke en solide organisatie die zich prachtig blijft ontwikkelen. Wij zijn verheugd met de benoeming van Marco Verheul. Met zijn ervaring vanuit Financiën en ook zijn lange ervaringen in de zorg is hij van grote toegevoegde waarde in onze raad van bestuur. Met Herma van der Wal als voorzitter is de raad van bestuur nu weer op sterkte. Wij wensen Marco veel succes in zijn nieuwe functie.”

Pin It on Pinterest