Op 8 juni 2022 organiseert Volante het webinar ‘Mentale gezondheid begint bij jezelf. Wat is de rol van je organisatie?’

We worden steeds ouder, maar niet per se gelukkiger. Sterker nog; voor grote groepen Nederlanders daalt het psychisch welbevinden. En mentale gezondheid lijkt vaak een individuele aangelegenheid. Als ggz-instellingen zeggen we wel dat mentale gezondheid net zo belangrijk is als fysieke gezondheid, maar maken wij dat binnen onze eigen organisatie eigenlijk wel waar? Corona, personeelskrapte, wachtlijsten en de alsmaar toenemende (prestatie)druk maken het er niet gemakkelijker op. Hoe kunnen we de balans herstellen? Hoe kunnen we binnen de ggz aan de slag met onze eigen mentale vooruitgang? Kees Kraaijeveld en Joep Verbugt hebben het hierover in een interactief webinar. Iedereen mag meedoen!

Op woensdag 8 juni van 16.00 tot 17.30 uur

Ben jij er ook bij? Meld je aan via een email aan communicatie@ggze.nl

Pin It on Pinterest